Hoppa till innehållet

Juridiskt stöd

Processen med att ansöka om samt få rätt beslut om assistans kan ofta upplevas som komplicerad och svår. Vi hjälper dig som inte har assistans idag och som behöver hjälp med ansökan. Behovet av assistans förändras också ofta över tid och kan behöva omprövas. Därför har alla våra kunder rätt till juridisk hjälp rörande sin personliga assistans.

Du kan få hjälp att tolka olika regler, driva processer mot Försäkringskassan och kommunen, hjälp vid omprövningar och ansökningar samt hjälp med att överklaga beslut till domstol.

Vill du ha hjälp med att ansöka om personlig assistans eller är du osäker på om du har rätt till assistans? Har du redan ett beslut men är osäker på om antalet timmar är rätt? Du som redan är kund eller blivande kund är välkommen att höra av dig till oss för att få hjälp av specialiserade jurister.

Kontakta oss redan idag!

Assistansteam1 är ett Norrländskt företag grundat på sunda värderingar. Vår verksamhet bygger på Närhet, Trygghet och Personlighet.

Boka ett personligt möte

 Vad skiljer oss från andra?Vad skiljer oss från andra?

Assistansteam1 är

¤ Ett "mindre" assistansföretag där kvalité går   före kvantitet
¤ Har hög fysisk närvaro hos kunder –       Arbetsledningen har god kännedom om   assistansuppdragen
¤ Har ett rehabiliterande förhållningssätt
¤ Har sund hantering av assistansersättningen.

Läs mer

Arbeta hos Assistansteam1Vill du arbeta som personlig assistent hos AT1?

”Utan assistenter som trivs och mår bra får man ingen bra assistans”. Vi är ett företag där både kunder och anställda känner att de är delaktiga och att de kan identifiera sig med företaget.

"Det här är det bästa jobb jag haft. Ni finns där när man behöver er, det känns lätt att prata med er och ni kan alltid lösa problem för oss. Det märks att ni satsar på att ha en nära kontakt och samarbete med personalen och det gör ni verkligen bra"/Nitai Sallem, anställd fem år hos AT1

Sök jobb

By Formsmedjan. Powered by Yago