Hoppa till innehållet

Personlig assistans

 

Assistansuppdrag hos AT1

Assistansteam1 (AT1) skall aldrig känna sig nöjd utan alltid sträva efter att bli bättre och ha ett genuint engagemang i våra kunders och assistenters vardag.

Genom att erbjuda personliga lösningar och alltid ha focus på människan som resurs skall vi i Assistansteam1 ge den bästa möjliga assistansen till våra kunder.

Vid det första mötet får du ingående information om Assistansteam1 och våra kärnvärden. Vi ger även ett förslag på hur vi kan ordna din personliga assistans. När du bestämt dig för Assistansteam1 samt skrivit avtal utses en arbetsledare. Arbetsledaren rekryterar samt handleder de assistenter ni tillsammans kommit överens om att anställa och din assistans utformas därefter i ert team. Vi ställer höga krav på våra assistenter och ger dem den utbildning som de behöver för uppdraget. Våra assistenter är en våra viktigaste tillgångar för att skapa de förutsättningar som behövs för att ge våra kunder den bästa assistansen. Arbetsledarna har täta kontakter med både kunder och anställda där det är av största vikt att få veta vad som fungerar bra och vad som kan bli bättre.  

För att vara säker på att du som kund får den assistans som du har rätt till samarbetar Assistansteam1 med en av Sveriges ledande advokatbyråer när det gäller Personlig assistans. De hjälper dig som skall ansöka om personlig assistans, göra omprövningar eller överklaganden. 

Läs mer om Juridisk stöd

Kontakta oss redan idag!

Assistansteam1 är ett Norrländskt företag grundat på sunda värderingar. Vår verksamhet bygger på Närhet, Trygghet och Personlighet.

Boka ett personligt möte

 Vad skiljer oss från andra?Vad skiljer oss från andra?

Assistansteam1 är

¤ Ett "mindre" assistansföretag där kvalité går   före kvantitet
¤ Har hög fysisk närvaro hos kunder –       Arbetsledningen har god kännedom om   assistansuppdragen
¤ Har ett rehabiliterande förhållningssätt
¤ Har sund hantering av assistansersättningen.

Läs mer

Arbeta hos Assistansteam1Vill du arbeta som personlig assistent hos AT1?

”Utan assistenter som trivs och mår bra får man ingen bra assistans”. Vi är ett företag där både kunder och anställda känner att de är delaktiga och att de kan identifiera sig med företaget.

"Det här är det bästa jobb jag haft. Ni finns där när man behöver er, det känns lätt att prata med er och ni kan alltid lösa problem för oss. Det märks att ni satsar på att ha en nära kontakt och samarbete med personalen och det gör ni verkligen bra"/Nitai Sallem, anställd fem år hos AT1

Sök jobb

By Formsmedjan. Powered by Yago